Ажлын байрны зорилго:
Байгууллагын хооллох заал, бэлтгэлийн өрөө болон хувийн ариун цэврийг дээд зэргээр сахиж, байгууллагын ажиллагсдад эрүүл, аюулгүй, амт чанартай хоолоор, соёлтой үйлчлэхэд оршино.
Ажлын байрны үндсэн чиг үүрэг:
- Хоолны амт чанар, ариун цэвэрт онцгой анхаарч, ажлын гологдол гаргахгүй, соёлтой үйлчлэх
- Бэлтгэлийн өрөө болон хооллох заалны ариун цэвэр, эд хогшлын бүрэн бүтэн байдлыг хариуцаж хувийн ариун цэврийг дээд зэргээр ханган ажиллах
- Хоолны материалын орц нормыг өдөр тутам хооллосон хүний хоолны талоноор 7 хоног бүр материалын зарцуулалтын тооцоог хүснэгтээр гаргаж нягтлан бодогчид өгөх
- Шинээр хоол хийх бүрд хийсэн хоолны дээжийг авч зохих журмын дагуу зориулалтын саванд заавал хадгалах .............гэх мэт 18 төрлийн үүрэгт ажил боловсруулагдаж орсон.
Хуудас-3