ТОГООЧ
12,500₮

Ажлын байрны зорилго:

Байгууллагын хооллох заал, бэлтгэлийн өрөө болон хувийн ариун цэврийг дээд зэргээр сахиж, байгууллагын ажиллагсдад эрүүл, аюулгүй, амт чанартай хоолоор, соёлтой үйлчлэхэд оршино.

Ажлын байрны үндсэн чиг үүрэг:  

  1. Хоолны амт чанар, ариун цэвэрт онцгой анхаарч, ажлын гологдол гаргахгүй, соёлтой үйлчлэх
  2. Бэлтгэлийн өрөө болон хооллох заалны ариун цэвэр, эд хогшлын бүрэн бүтэн байдлыг хариуцаж хувийн ариун цэврийг дээд зэргээр ханган ажиллах
  3. Хоолны материалын орц нормыг өдөр тутам хооллосон хүний хоолны талоноор 7 хоног бүр материалын зарцуулалтын тооцоог хүснэгтээр гаргаж нягтлан бодогчид өгөх
  4. Шинээр хоол хийх бүрд хийсэн хоолны дээжийг авч зохих журмын дагуу зориулалтын саванд заавал хадгалах  .............гэх мэт 18 төрлийн үүрэгт ажил боловсруулагдаж орсон.

Хуудас-3