Ажлын байрны зорилго
Байгууллагын тасаг нэгжийн чиг үүргийн хүрээнд хоол бэлдэх , эрүүл аюулгүй хоолоор хангах.
Ажлын байрны үндсэн зорилт
- Хэвтэн эмчлүүлэгчдэд хоол хүнс бэлтгэх
- Нийгмийн эрүүл мэндийн тусламж үйлчилгээг үзүүлэх.
- Сургалтад хамрагдаж мэдлэг чадвараа байнга дээшлүүлэх
- Хоолны амт чанар, ариун цэвэрт онцгой анхаарч, ажлын гологдол гаргахгүй, соёлтой үйлчлэх
- Бэлтгэлийн өрөө болон хооллох заалны ариун цэвэр, эд хогшлын бүрэн бүтэн байдлыг хариуцаж ..............................
Хуудас-5