ТОГООЧ /ТУСЛАХ/
12,500₮

Ажлын байрны зорилго:

Байгууллагын хооллох заал, бэлтгэлийн өрөө /аяга, таваг, халбага, сэрээ, сав гэх мэт/ болон хувийн ариун цэврийг дээд зэргээр сахиж, байгууллагын ажиллагсадад эрүүл, аюулгүй, амт чанартай хоол ундаар, соёлтой үйлчлэхэд оршино.

Ажлын байранд хийгдэх ажлууд: 

1.     Хоолны амт чанар, ариун цэвэрт онцгой анхаарч, ажлын гологдол гаргахгүй, соёлтой үйлчилэх

2.     Бэлтгэлийн өрөө болон хооллох заалны ариун цэвэр, эд хогшлын бүрэн бүтэн байдлыг хариуцаж хувийн ариун цэврийг дээд зэргээр ханган ажиллах

3.     Шинээр хоол хийх бүрд хийсэн хоолны дээжийг авч зохих журмын дагуу зориулалтын саванд заавал хадгалах  

...................... гэх мэт