ЭРҮҮЛ АХУЙЧ, Хүнсний үйлдвэр
12,500₮

1. Ажлын байрны зорилго:

Ажил үүргийн хуваарийн дагуу удирдлага зохион байгуулалтаар хангаж, ажлын байрны ариутгал цэвэрлэгээ, бараа бүтээгдэхүүний хугацаа, ажилчдын эрүүл ахуй, дотоод хяналт шалгалтыг хангахад оршино.

2. Ажлын байрны үндсэн чиг үүрэг:  

Цехийн дотоод зохион байгуулалт, ажил гүйцэтгэлийн чанарыг хангах, үйлдвэрлэж байгаа бараа бүтээгдэхүүний орц , норм ,үйлдвэрлэлд хэрэглэж байгаа материалын чанар , хугацаа , бэлэн бүтээгдэхүүний хаяг шошгожилт , хайрцаг савлагаа , бүтээгдэхүүний болон бүтээгдэхүүн хийж .........................

Ажлын байранд хийгдэх ажлууд : 

Үйлдвэрлэж байгаа бүтээгдэхүүнд орох материалын чанар аюулгүй байдал , өнгө үзэмж , хугацаа ............................


Хуудас-4